Rólunk

A IUSTA Temetkezési Szolgáltatás 1993-ban alakult.

A „IUSTA”= végtisztesség szimbolikus cégnév mutatja szándékunkat, miszerint célunk, hogy szolgáltatásunkkal hozzájáruljunk, segítséget nyújtsunk a hozzátartozóknak, elhunyt szeretteiket méltómódon búcsúztathassák.

A temetkezési szolgáltatáson kívül a  temetők üzemeltetését is végezzük.

Munkánk során szem előtt tartjuk, hogy a Szolgáltatásunkkal az emberi élet leforgásában, egy olyan pillanatban állunk embertársaink rendelkezésére, amikor szinte feldolgozhatatlannak tűnő, nehéz helyzetbe kerülnek.

Ezt csak akkor tudjuk teljesíteni, ha nem munkáról beszélünk, hanem elhívatottságról.

szentkepkek2.jpg

Figyelemmel vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű kellékek széles skáláját biztosítsuk a temetéshez, és a kiszolgálás körülményei tükrözze az esemény fontosságát, a  kollégák magas színvonalú tudással, empátiával álljanak a hozzátartozók rendelkezésére.

A temető a múltunk része, ami a jelenünkben él. Mutatja tiszteletünk milyenségét az elődeink iránt, ahogy a temetőinkre vigyázunk.
A temetők üzemeltetése során nem csak arra törekszünk, hogy a zavartalan működést biztosítsuk, hanem kiemelten ügyelünk a múlt értékeinek megőrzésére.

A „IUSTA” a fantázia neve a Temetkezési szolgáltatásnak, a cégünk neve cégbejegyzés szerint: Selena Kft.

IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGE:

address.pngJászberény, Kápolna utca 23.

tel.png+36/57-501-725terkep.png

Nyitva tartás : munkanapokon  8 - 16 óráig

Ügyelet: munkaidőn kívül  és  szombat-vasárnap

tel.png+36-30/90-30-333

info.pngNagy Gábor: +36-30/9487-349

E-mail: iustaselena@gmail.com

  


 

<body> <script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-9005294-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script> </body>