Tisztelt Látogató!

Ha csak informálódási, érdeklődési céllal kereste fel honlapunkat tisztelettel köszöntjük.
Ha elolvasta tájékoztatónkat és kérdése van, a "Kapcsolatok- Az Ön észrevétele" pontban megadott elérhetőségeinken keresztül kérjük tegye fel, mondja el észrevételét!

Tisztelt Hozzátartozó!

Ha most hunyt el szeretett családtagja, ismerőse, fogadja részvétünket!

Tudjuk milyen nagy fájdalom érte most Önt, s tudjuk milyen nehéz elindulni ezekben a nehéz percekben. Mi is a teendő? Hol kell kezdeni, hogy a temetést megszervezzék? Mit tegyenek, hogy az elbúcsúzás, a temetés a szeretett Elhunythoz méltó módon történjen meg?

A következő összefoglaló tájékoztatónkkal Önöknek kívánunk segítségükre lenni, hogy a hivatalos ügyek bonyolítása, a temetés megszervezése, a temetési hely kiválasztása és a búcsúztatás az Önök igényei, elképzelése szerint, de minél kevesebb utánjárással történjen.

Az ügyintézés során vannak olyan feladatok (pl.: kórházi ügyintézés, halotti anyakönyv elkészítettése) amiket a családtól átvállalhatunk és térítés mentesen elvégezzük, ha a szükséges okmányokat megkapjuk és Önök megbíznak bennünket ezzel a feladattal.

<body> <script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-9005294-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script> </body>